Endpoint Security & EDR

 

 
Het online dreigingslandschap is aan het veranderen. Er gaat geen dag voorbij of er is wel nieuws rondom onder andere ransomware en exploits. Ook zien we veel zogenaamde signatureless virussen door de enorme toename aan zero-day aanvallen en malware. Al deze nieuwe aanvalsvormen hebben een andere aanpak nodig. Traditionele antivirus is niet langer toereikend.

Een echt effectieve endpoint security oplossing vraagt om een holistische aanpak. Echter, veel organisaties hebben moeite om een allesomvattend programma te implementeren omdat het hen ontbreekt aan tijd en expertise, en omdat de kosten te hoog zijn. Access42 kan u hierbij helpen door een team van security experts beschikbaar te stellen die (al dan niet) samen met u elk aspect van de endpoint security technologieën beheert. Deze krachtige combinatie van mens, proces en technologie brengt u naar het hoogste niveau van endpoint security.


 
Een revolutionaire benadering van endpoint security

Complete Endpoint Security met Managed Detection en Response (MDR).
Falcon endpoint protection complete™ - Turnkey endpoint security inclusief unieke breach prevention garantie.

Falcon Endpoint Protection (EPP) Complete™ is een revolutionaire endpoint security oplossing door alle componenten te leveren die nodig zijn voor een volwassen endpoint security omgeving, van de initiële set-up en dagelijkse support tot aan de preventie en detectie van bedreigingen en volledige incident handling, inclusief het onmiddellijk remote kunnen mitigeren, verhelpen en herstellen van incidenten.

Falcon EPP Complete™ Oplossingen

  - Falcon Prevent™ – next-gen antivirus met machine learning, exploit blocking, indicator of attack (IOA), behavioral analysis en meer.
  - Falcon Insight™ – Endpoint Detection en Response (EDR).
  - Falcon Discover™ – IT Hygiene en asset inventory.
  - Falcon OverWatch™ – 24/7 managed threat hunting inclusief managed detection en response (MDR).

Falcon EPP Complete™ en Access42
  - On-boarding
  - Pro-actief configuratie management
  - Preventieve health-checks
  - Onderhoud en operations
  - Incident handling protocol
  - Incident triage en behandeling
  - Hands-on remote remediation

Next-level endpoint protection – de beste bescherming, 100% managed en zorgenvrij!

Falcon EPP Complete™ levert de producten en een team van ervaren cyber security experts om u volledig te ontzorgen op het gebeid van endpoint security; daardoor hebben u en uw team de tijd om te focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

 
Falcon EPP Complete™ en Access42: een unieke oplossing!
CrowdStrike Falcon EPP Complete™ is de enige endpoint security oplossing met pro-actieve threat hunting en remote mitigatie- cq herstelmogelijkheid, ondersteund door een team van security experts om uw organisatie te helpen, 24/7.

 
Belangrijkste voordelen
  - Bevat een exclusieve garantie, voor uw ultieme gemoedsrust.
  - Rekent af met de lasten die endpoint protection vaak met zich meebrengt door eenvoudige implementatie, uitvoering en incident herstel.
  - Levert remote remediation voor tijdige, zorgeloze oplossing van incidenten.
  - Biedt de meest simpele en effectieve endpoint security oplossing voor iedere organisatie.
  - Incident response overal en altijd!
  - Betere beveiliging dan de traditionele antivirus oplossingen, en andere next-gen producten.


Bovendien biedt Falcon EPP Complete™ een breach prevention garantie tijdens de gehele subscriptie periode. De garantie biedt een dekking tot $1 miljoen om elke breach die plaatsvindt binnen de beveiligde omgeving aan te pakken.

Ik wil meer weten over