Waarom is endpoint protection zo belangrijk?

De meeste security-oplossingen zijn gericht op het beveiligen van alles rondom uw ICT-infrastructuur, zoals netwerken, servers en applicaties. In de praktijk blijken de apparaten van uw medewerkers vaak de zwakste plek in de beveiliging te zijn. Met het CrowdStrike Falcon Platform kunt u alle endpoints binnen uw organisatie tegen allerhande bedreigingen van buitenaf beschermen.

Meer weten?

De meeste security-oplossingen zijn gericht op het beveiligen van alles rondom uw ICT-infrastructuur, zoals netwerken, servers en applicaties. In de praktijk blijken de apparaten van uw medewerkers vaak de zwakste plek in de beveiliging te zijn.

Met malware, ransomware en phishing proberen cybercriminelen via deze endpoints uw netwerk en applicaties binnen te dringen om daar schade aan te richten of bedrijfsgevoelige data te stelen.

Met het CrowdStrike Falcon Platform kunt u alle endpoints binnen uw organisatie tegen allerhande bedreigingen van buitenaf beschermen. Access42 is officieel partner van CrowdStrike en ondersteunt uw bedrijf met het implementeren van deze oplossing zodat aanvallen gericht op endpoints geen kans van slagen meer hebben.

De whitepaper IT Hygiene: The ‘Who, What and Where’ of Endpoint Protection geeft in 20 pagina’s op een heldere wijze uitleg over een goede IT-hygiëne en maakt duidelijk waarom endpoint protection een integraal onderdeel van van elke security strategie hoort te zijn.

Download de whitepaper en leer alles over:

  • Het belang van IT-hygiëne en de consequenties als een bedrijf hieraan geen aandacht besteedt.
  • De belangrijkste kenmerken en voordelen van een effectieve IT-hygiëne aanpak en waarom dit prioriteit behoort te zijn.
  • Hoe CrowdStrike Falcon Discover inzicht en controle biedt om een goede IT-hygiëne te realiseren die het beveiligingsniveau van uw organisatie verbetert.

CrowdStrike is marktleider voor endpoint security

CrowdStrike is al jaren marktleider op het gebied van cloudgebaseerde endpoint security. Met behulp van geavanceerde AI en Indicator-of-Attack (IOA) is CrowdStrike in staat om bekende en onbekende bedreigingen onmiddellijk een halt toe te roepen.

Via de CrowdStrike Threat Graph detecteert CrowdStrike dagelijks meer dan 78 miljard aanvallen wereldwijd. Dat zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd beveiligd is tegen alle mogelijke aanvallen vanuit de cloud.

Waarom kiezen voor het CrowdStrike Falcon platform?

Door het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) zorgt het CrowdStrike Falcon platform voor realtime bescherming tegen aanvallen op de endpoints binnen uw bedrijf. De implementatie van het CrowdStrike Platform duurt slechts enkele minuten.

Next-gen AV kunt u naadloos integreren met de beste endpoint-detectie en -respons inclusief 24/7 managed hunting. De single agent architectuur en cloudinfrastructuur zorgen voor een eenvoudige oplossing en uw bedrijf profiteert van snelheid, schaalbaarheid, beheerbaarheid.

Het CrowdStrike Falcon platform is gemakkelijk te implementeren voor beveiliging op plekken waar traditionele beveiligingsoplossingen het laten afweten.

Wat zijn de voordelen van het CrowdStrike Falcon Platform?

Het CrowdStrike Falcon Platform biedt voor bedrijven een aantal duidelijke voordelen.

State-of-the-art beveiliging

Met behulp van kunstmatige intelligentie en een wereldwijde database zijn uw endpoints altijd optimaal beveiligd tegen aanvallen van buitenaf.

Realtime cloudoplossing

De endpoints binnen uw organisatie staan via de cloud realtime in contact met het CrowdStrike Falcon Platform. Uw endpoints zijn zo beveiligd tegen de laatste dreigingen.

Uitstekende prestaties

Het CrowdStrike Falcon Platform biedt uitgebreide beveiligingsopties in een geïntegreerde cloudoplossing.

Gemakkelijk te implementeren

In slechts enkele minuten is uw bedrijf in staat om het CrowdStrike Falcon Platform te implementeren.

Complete beveiligingsoplossing

Het CrowdStrike Falcon Platform biedt IT-hygiëne, Next-Generation Antivirus, Endpoint Detectie en Response (EDR) en Managed Threat Hunting en Threat Intelligence.

Daarom is Access42 uw ideale CrowdStrike partner!

Voor het snel en op de juiste wijze implementeren van het CrowdStrike Falcon Platform heeft u een partner nodig. De onderstaande zes redenen laten zien dat u met Access42 als partner een goede keuze maakt.

✔ Nederlandse speler
Access42 is een Nederlandse speler in de markt voor cybersecurity en kenmerkt zich door een eigen visie op mens, organisatie en techniek (people, process en technology). Met deze aanpak onderscheidt Access42 zich duidelijk van andere aanbieders in de markt.

✔ Kennis en ervaring
Access42 is opgericht door Ronald Kingma, die in het verleden zijn sporen heeft verdiend als oprichter van ISSX (later SecureLabs). In 2016 heeft hij besloten om zelfstandig verder te gaan en Access42 te starten. Jeffrey Jansen en Ronald Kingma zijn momenteel de bestuurders van Access42.

✔ Onafhankelijk advies
Access42 heeft geen exclusieve relaties met leveranciers en is hierdoor in staat om eerlijk en objectief advies geven. Door deze onafhankelijk kunnen de klanten van Access42 betere keuzes maken.

✔ Tevreden opdrachtgevers
De opdrachtgevers van Access42 bestaan voornamelijk uit (semi)overheid, zorg (care en cure), financiële instellingen, IT dienstverlening en juridisch dienstverlening.

✔ Uitstekende service
Bij Access42 staat de klant centraal. Onze medewerkers spreken de Nederlandse taal en beschikken over een hoog kennisniveau. Bij Access42 krijgt u direct iemand aan de telefoon en de wachttijd na het indienen van een ticket is laag.

✔ Solide kernwaarden
De kernwaarden bij Access42 vormen de basis van onze bedrijfscultuur. Het gaat om respect, professionaliteit, passie en groei. De klanten van Access42 weten zo wat ze van ons kunnen verwachten.

Download voor meer informatie over endpoint protection de whitepaper IT Hygiene: The ‘Who, What and Where’ of Endpoint Protection of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Download de gratis whitepaper nu!