AI-powered netwerk detectie en response


Samen met Vectra bieden wij een platform dat gebruik maakt van AI om aanvallers real-time te detecteren en om diepgaande analyses naar incidenten uit te voeren.

Automatiseer threat detection
Altijd lerende gedragsmodellen detecteren aanvallers in realtime om een ​​snelle, beslissende reactie en een logisch startpunt voor een onderzoek mogelijk te maken.

Maak verborgen aanvallers zichtbaar
Netwerkmetagegevens, logbestanden en cloudgebeurtenissen worden verzameld, geanalyseerd en opgeslagen om verborgen aanvallers zichtbaar te maken in workloads en user-/IoT-apparaten.

Geef threat hunters meer mogelijkheden
Start diepere onderzoeken naar incidenten die door Cognito en andere beveiligingscontroles zijn gedetecteerd en zoek achteraf op verborgen aanvallers.

 
Kunstmatige intelligentie van Access42 en Vectra vergroot de security operations

Cognito AI van Vectra voldoet aan de hedendaagse cybersecurity uitdagingen door menselijke expertise te combineren met een brede set aan data science, machine learning-technieken en deep learning technieken om handmatig, tijdrovend werk uitgevoerd door veiligheidsanalisten te automatiseren.

Door cyberaanval detectie, triage, correlatie en scoring te automatiseren en threat hunting en -respons mogelijk te maken, zorgt Cognito AI in combinatie met TIM dat het werk van dagen of weken werk in minuten uitgevoerd wordt, waardoor de werklast van het dreigingsonderzoek tot 36 keer wordt verminderd.