CyberTIM


Maak kennis met CyberTIM, het framework ontwikkeld door Access42 om bevindingen uit o.a. penetratietesten, vulnerability scans, statische code analyses en web applicatie scans centraal te beheren


Cybersecurity Vulnerability & Threat Management

CyberTIM helpt ontwikkelaars, DevOps team, security officers, SOC analisten etc. door op 1 centrale plaats, individueel of als team, te kunnen werken aan bevindingen en dreigingen.
CyberTIM maakt het mogelijk om in 1 oogopslag te zien welke risico's een organisatie (echt) loopt.
CyberTIM maakt kwetsbaarheden en dreigingen beheersbaar en weet deze in de context te plaatsen van uw eigen organisatie.
CyberTIM maakt het mogelijk om bevindingen opnieuw te classificeren of te prioriteren.
CyberTIM is het centrale onderdeel van onze managed diensten rondom cybersecurity, maar kan ook als losse (SaaS) dienst worden afgenomen.


Access42 Managed Security Services

Enkele eigenschappen van CyberTIM:
    - Risk based tasks
    - Integratie met 3rd party data (input) en 3rd party systems (output)
    - Risico- en threat management
    - Samenwerking met alle stakeholders

CyberTIM helpt u business risico's te verlagen, tijd en kosten te verlagen door efficiënter om te gaan met de classificatie en prioritering van risico's en taken uit te zetten naar de verschillende expertises binnen uw organisatie. CyberTIM helpt daarnaast de verschillende expertises/afdelingen met samenwerken aan risico's en mitigerende maatregelen.

CyberTIM is een groeiend platform die op termijn wordt uitgebreid met Threat Intelligence en integratie voor geautomatiseerd scannen middels CI/CD.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo!