Prepare

 
Wij helpen met de bewustwording rondom cybersecurity en privacy en toetsen de "volwassenheid" van uw organisatie rondom deze onderwerpen.

Vroeger was cybersecurity een stuk eenvoudiger dan in het huidige, digitale tijdperk. De informatievoorziening van organisaties werd veilig achter een firewall weggestopt en binnen de vier muren van een datacenterfaciliteit beveiligd. Strenge toegangscontroles hielpen ongeautoriseerde toegang te voorkomen en organisaties beschouwden zichzelf niet als een interessant doelwit van aanvallers.

Die tijden zijn echter allang voorbij. De grote toename in het gebruik van slimme mobiele telefoons, cloud-technologie, Internet of Things (IoT) en de wijdverspreide beschikbaarheid van informatie in de cyberspace heeft niet alleen geleid tot een verschuiving van IT-paradigma's, maar heeft ook nieuwe wegen geopend voor cybercriminelen en hackers.

WannaCry en Petya ransomware zijn twee van de meest recente voorbeelden van cyberaanvallen die tal van bedrijven, scholen, ziekenhuizen en individuen over de hele wereld hebben getroffen. Om deze alsmaar groter wordende bedreigingen van de veiligheid in de cyberspace te overwinnen, is het nu belangrijker dan ooit dat industrieën robuuste maatregelen nemen om datalekken te voorkomen.

Met het domein “Prepare” faciliteert en stimuleert Access42 haar opdrachtgevers om meer cybersecure te handelen. Wij helpen hierbij met de volgende diensten:


Phishing as a Service
Meer dan 90% van alle aanvallen komt binnen via de e-mail. Wij geloven dat naast technische maatregelen medewerkers - de mens - de hulpmiddelen en de kennis moet krijgen om deze aanvallen te detecteren en hier op een juiste manier mee om te gaan.
Lees meer...


Security in Agile
Steeds meer organisaties ontwikkelen en bouwen volgens de Agile methode. Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij security gedurende het hele Agile proces als vast onderdeel wordt meegenomen. Dit start met threat modeling, gevolgd door geautomatiseerde testen tijdens de sprints en uiteindelijk een penetratietest op het eindproduct of de keten.
Lees meer...


CyberSecurity Assessment (CSA)
Door het uitvoeren van een CSA kunnen wij in een kort tijdsbestek inzichtelijk maken hoe volwassen uw organisatie is op het gebied van privacy en security.
Lees meer...Access42 Academy
Tijdens onze interactieve klassikale trainingen krijgen deelnemers inzicht in hoe zij verschillende vormen van misbruik kunnen herkennen, detecteren en voorkomen.

 
 

Organisatie ondervinden hinder van phishing aanvallen

 
85%

gerapporteerd als slachtoffer van een phishing aanval in 2015

60%

geeft aan dat er een toename is in phishing aanvallen

30%

van alle phishing e-mail wordt geopend

9 van de 10

phishing e-mails bevatte ransomware