Phishing as a Service


Phishing is bij ruim 90% van de wereldwijde cyber-aanvallen de primaire methode die gebruikt wordt om systemen binnen te dringen. Omdat het gemiddeld 200 dagen duurt voordat een breach ontdekt wordt is het belangrijk voor bedrijven om te focussen op preventie en response om deze succesvolle aanvalsmethode te neutraliseren.

Uw medewerkers zijn de laatste verdedigingslinie die de phishing-aanval kunnen stoppen. Door het inzetten van de Access42 dienst Phishing as a Service worden zij getraind in het herkennen van een cyberaanval, en hoe zij hierop adequaat kunnen reageren. Hierdoor creëert u een menselijke firewall!

De phishing simulator levert hands-on ervaring en “training on the job” mogelijkheden om medewerkers snel bewust te maken van de hedendaagse dreigingen dia via de e-mail binnenkomen.

Phishing voor Small Business
55% van de bedrijven binnen het MKB meldt regelmatig het doelwit te zijn van phishing aanvallen. Wij verwachten dat dit percentage alleen maar zal groeien. Slechts 14% van de bedrijven binnen het MKB geeft aan dat ze goed voorbereid zijn op security dreigingen; het is dan ook niet vreemd dat cybercriminelen het MKB-segment zien als een makkelijk doelwit.

Het MKB heeft over het algemeen een gebrek aan resources om de noodzakelijke stappen te ondernemen tegen cybercriminaliteit. Dit betekent niet dat deze bedrijven niet terug kunnen slaan. De Simulator SBE zorgt ervoor dat medewerkers bewust worden gemaakt in het herkennen van en reageren op een cyberaanval. Hiermee introduceert het MKB een kosteneffectieve menselijke firewall om phishing aanvallen tegen te gaan. De Simulator SBE levert hands-on ervaring en “training on the job” mogelijkheden om medewerkers snel bewust te maken van de hedendaagse dreigingen.

Met de Simulator SBE profiteren kleine(re) bedrijven van jarenlange ervaring om het bewustzijn van eindgebruikers te verhogen en hen in staat te stellen phishingaanvallen en bedreigingen te herkennen en hier op de juiste manier op te reageren. SBE biedt meer dan 65 phishing-simulatieschema's, waaronder een selectie uit onze geavanceerde catalogus, en het vermogen om het hele jaar door onbeperkt te scannen.

Van video’s tot infographics tot CBT’s, de Simulator geeft toegang tot één van de grootste cybersecurity content libraries in de markt. De oplossing biedt ook de mogelijkheid om eenvoudig educatief materiaal te sturen naar eindgebruikers, al dan niet in combinatie met de uitvoering van een phishing simulatie.

Phishing voor Enterprises
Met de Enterprise Simulator profiteert u, naast de van de voordelen van de SBE Simulator, ook nog van de mogelijkheid te kiezen uit 300 phishing templates, uitgebreide analyses en de optie uit meerdere talen te kiezen.

De Enterprise Simulator verandert uw werknemers in een menselijke firewall, en geeft ze de wapens om phishing bedreigingen te bestrijden.De oplossing houdt bij hoe het gaat met de vooruitgang, de verbeteringen en interacties met verschillende phishing scenario's. Naarmate het risico bij de eindgebruiker afneemt, vermindert u het risico van inbreuken als gevolg van phishing-aanvallen. De rapportages zullen u ook helpen bij het documenteren en communiceren van de successen van de phishing scenario’s binnen uw omgeving.

De Enterprise Simulator is een turnkey, een eenvoudig te beheren SaaS-oplossing die snel geïmplementeerd kan worden met minimale tijd van uw IT-ers. Aangezien onze oplossing wordt gehuisvest en onderhouden op onze dedicated servers is er geen ingewikkelde installatie of configuratie. En wij slaan nooit gevoelige gegevens op, zoals wachtwoorden of andere informatie. Wij kunnen de dienst aanbieden als managed service, maar u kunt ook zelf aan de slag. Vanaf de eerste keer dat u inlogt ziet u hoe makkelijk het is om scenario's te selecteren en simulaties uit te voeren. En met onze planning functie kunt u de scenario’s versnellen en automatiseren. Wij bieden u ook onze Recipient Generator aan, een eenvoudige oplossing om gebruikers uit uw Active Directory of Global Address List te exporteren zonder hulp van IT.

Managed Service
De PhishMe Simulator is een SaaS-oplossing die snel geïmplementeerd kan worden. Access42 levert deze dienst als "Phishing as a Service". Access42 zal de oplossing onderhouden en beheren. Access42 zal in de abonnementsperiode ca. 7 tot 9 phishing campagnes uitvoeren en daarbij een redelijke verdeling over de abonnementsperiode in acht nemen. De resultaten worden gedeeld met u. In overleg kunnen aangepaste campagnes (specifiek voor u) worden gemaakt.

De managed service voor phishing is een jaarabonnement.

Ik wil meer weten
 
 

"55% van de bedrijven binnen het MKB meldt regelmatig het doelwit te zijn van phishing aanvallen."

 
55%