Over Access42

Access42 is een onafhankelijke, puur Nederlandse speler binnen de cybersecurity markt. De kennis en kwaliteit van ons bedrijf en onze medewerkers op het gebied van mens, organisatie en techniek (people, process en technology) in combinatie met die onafhankelijkheid, onderscheidt ons van andere spelers op de markt. 
Access42 heeft geen exclusieve relaties met leveranciers en kan hierdoor eerlijk en objectief advies geven. Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit (semi)overheid, zorg (care en cure), financiële instellingen, IT- en juridische dienstverlening.

Access42 is opgericht door Ronald Kingma. Ronald heeft in het verleden zijn sporen verdiend en is de oprichter van ISSX (later SecureLabs). Halverwege 2016 heeft Ronald besloten SecureLabs achter zich te laten en weer zelfstandig verder te gaan. Access42 wordt bestuurd door Ronald Kingma en Jeffrey Jansen.

Waar komt onze naam vandaan?

Volgens het boek van Douglas Adams 'The Hitchhiker’s guide to the Galaxy' is 42 het antwoord op alle vragen. Wij geven toegang tot de antwoorden. Wij openen voor u de deur naar een veilige (internet)omgeving, en zien het als onze taak u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Kernwaarden

De kernwaarden staan bij Access42 hoog in het vaandel! Zij vormen de cultuur en alles is hiernaar terug te voeren. Het resultaat is duidelijkheid en transparantie. Wij weten wat we van elkaar kunnen verwachten en waar we elkaar op aan kunnen spreken. Onze kernwaarden zijn de fundering van onze cultuur. Dit is niet alleen wat wij en onze klanten van onze medewerkers verwachten, maar vooral ook wat onze medewerkers van Access42 mogen verwachten.
 
Respect
Openheid, eerlijkheid, integriteit, betrouwbaarheid, waardering en vertrouwen. Hier begint bij ons het goede gevoel.
Professionaliteit
Wij hebben een dienstverlenende instelling en delen onze kennis graag met klanten en collega’s. Wij vinden communicatie uitermate belangrijk en iedereen komt zijn afspraken na. We nemen onze verantwoordelijkheid.
 
 
Passie
Liefde voor het vak moet je hebben, hier kunnen wij je niet aan helpen. Wij kunnen jouw liefde voor het vak alleen maar vergroten. Wij streven ernaar dat je plezier hebt in je werk.
Groei
Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden jou hier alle mogelijkheden toe.
 

Missie en Visie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat kwaadwillenden geen grip krijgen op de kostbare data van onze klanten. Wij ontzorgen onze klanten volledig. Door te blijven investeren in ons personeel, eigen technieken te ontwikkelen en samen te werken met de juiste partners zorgen wij tegelijkertijd voor een veiligere internetwereld.

Ons motto is: Cybersecurity is geen afdeling, maar een houding!

Dit dragen wij graag uit door in ons advies niet alleen de techniek mee te nemen, maar ook de menselijke factor en de organisatie.