Web App Scanning


Unified Visibility, Powered by TenableMaak binnen enkele seconden nieuwe security scans en krijg binnen enkele minuten (bruikbare) resultaten met Web App Security Scanning.

Profiteer van de beveiliging van webapplicaties, powered by Tenable, het grootste onderzoeksteam voor kwetsbaarheden in de branche.

Van OWASP Top 10-risico's tot kwetsbare webapp-componenten, Web App Scanning biedt uitgebreide en nauwkeurige vulnerability scans. Krijg volledig inzicht in de kwetsbaarheden van IT, cloud en webapplicaties in één platform.Resultaten binnen enkele minuten

Vermijd gênante problemen met cyberhygiëne. Scan uw applicaties binnen twee minuten of minder op verlopen of onjuist uitgegeven SSL / TLS-certificaten en verkeerde serverconfiguraties.

Intuïtieve scaninstellingen

Stel binnen een paar seconden een nieuwe webapp-scan in door gebruik te maken van dezelfde workflows voor kwetsbaarheidsbeheer die u al kent. Configureer wekelijkse of maandelijkse geautomatiseerde testen van al uw applicaties.

Volledig integreerbare dashboards

Maak volledig aanpasbare dashboards en widgetvisualisaties om de kwetsbaarheidsgegevens van IT, cloud en webapplicaties te integreren in één enkele weergave.

Eenvoudige authenticatie configuratie

Stel scans in en leg authenticatiestromen vast met Selenium-scripts rechtstreeks in de webapplicatie met Tenable Chrome Extension. Hiermee kunt u tijd en moeite besparen door vanuit uw browser enkele stappen te volgen.

Uitdagingen webapplicatie scannen

  • Slechts een subset van webapplicaties wordt beoordeeld op kwetsbaarheden
  • Veel security teams hebben geen applicatie securityspecialisten
  • Scans van webapplicaties leveren een overweldigend aantal kwetsbaarheden van webapps op

De Access42 oplossing

Vanuit Access42 werken we samen met Tenable voor Vulnerability Management, voor IT, OT, Cloud en Webapps. Met onze managed dienst "Web App Scanning" bieden wij gebruiksvriendelijke, uitgebreide en geautomatiseerde kwetsbaarheidsscans voor moderne webapplicaties. Met deze WAS dienst kunt u in een paar minuten met minimale afstemming snel webapp-scans configureren en beheren.
 
100%