Predict

 
Threat intelligence en eigen ontwikkelde diensten om aanvallen te kunnen voorspellen.
U heeft al veel geïnvesteerd in uw beveiligingsinfrastructuur om cybersecurity-aanvallen te voorkomen, op te sporen en erop te reageren. Toch heeft u het gevoel dat u nog steeds constant brandjes aan het blussen bent, en u bent nog steeds onzeker over uw huidige cybersecurity posture. U zoekt manieren om proactiever, effectiever en strategischer om te gaan met uw verdediging, zonder dat u al uw bestaande defensie infrastructuur hoeft af te breken en te vervangen. U hebt de juiste cyberveiligheidsinformatie nodig die op het juiste moment, op de juiste manier wordt afgeleverd om u te helpen inbreuken te stoppen.

Dat is precies wat Access42 samen met haar partners levert!

Met het domein “Predict” helpt Access42 haar opdrachtgevers met proactieve security, informatie verzamelen over potentiële aanvallen en wij bieden ondersteuning bij het inrichten van de verdediging.

Machine Learning en Artificial Intelligence
Het wordt in de toekomst steeds belangrijker om te voorspellen waar een mogelijke aanval plaats gaat vinden en hier de juiste maatregelen voor te treffen. En, misschien nog wel belangrijker, wat gaat een eventuele dreiging worden en wat betekent dit voor uw organisatie?

Access42 maakt gebruik van diverse bronnen en eigen ontwikkelde tooling en software waarmee patronen berekend worden waarmee voorspeld kan worden wat de volgende aanval van hackers kan worden. Deze informatie wordt dan uiteraard gebruikt om u nog beter te beschermen tegen potentiële aanvallen.

 
 

"Het aantal gerapporteerde datalekken is gegroeid met 40%"

 
40%

groei in 2016