Predict

 
Threat intelligence en eigen ontwikkelde diensten om aanvallen te kunnen voorspellen.

U heeft al veel geïnvesteerd in uw beveiligingsinfrastructuur om cybersecurityaanvallen te voorkomen, op te sporen en erop te reageren. Toch heeft u het gevoel dat u nog steeds constant brandjes aan het blussen bent, en u bent nog steeds onzeker over uw cybersecurity. U zoekt manieren om proactiever, effectiever en strategischer om te gaan met uw verdediging, zonder dat u al uw bestaande defensie infrastructuur hoeft af te breken en te vervangen. U heeft de juiste cybersecurity-informatie nodig die op het juiste moment en op de juiste manier wordt geleverd om u te helpen inbreuken te stoppen.

Dat is precies wat Access42 samen met haar partners levert!

Met het domein “Predict” helpt Access42 haar opdrachtgevers met proactieve security, informatie verzamelen over potentiële aanvallen en bieden wij ondersteuning bij het inrichten van de verdediging.


Machine Learning en Artificial Intelligence

Het wordt in de toekomst steeds belangrijker om te voorspellen waar een mogelijke aanval zal plaatsvinden en om hier de juiste maatregelen tegen te treffen. En, misschien nog wel belangrijker, wat wordt een eventuele dreiging en wat betekent dit voor uw organisatie?

Access42 maakt gebruik van diverse bronnen en eigen ontwikkelde tooling en software waarmee patronen berekend worden, waarmee voorspeld kan worden wat de volgende aanval van hackers kan zijn. Deze informatie wordt dan uiteraard gebruikt om u nog beter te beschermen tegen potentiële aanvallen.


 
 

Het aantal gerapporteerde datalekken is gegroeid met 40%

 
40%

groei in 2016