E-Mail Security, Continuity & Archiving

 
Uw organisatie draait op e-mail. Het is dé communicatiemethode voor interne en externe communicatie. Iedereen gaat ervan uit dat het dag in dag uit beschikbaar is, 24/7 werkt en e-mails overal en altijd beschikbaar zijn. Het is de toegangspoort tot kritische IT-systemen en waardevolle bedrijfsinformatie voor uw medewerkers en klanten. Access42 werkt samen met Mimecast om security, archiving en continuity diensten te bieden rondom e-mail.

E-mail dient als kritische asset beschermd en gemanaged te worden, anders loopt u het risico dat uw data ontoegankelijk wordt of in verkeerde handen valt. Tevens is het vandaag de dag noodzakelijk een effectieve archivering toe te passen die voldoet aan de groeiende compliance eisen en wet- & regelgeving. Mimecasts security, archiving and continuity cloud services beschermt zakelijke e-mail en levert uitgebreide risk management in een volledig geïntegreerde abonnementsdienst.

Mimecast vermindert het risico, de complexiteit en de kosten van de bescherming van e-mail. Onze best-of-breed diensten beschermen de e-mailcommunicatie van meer dan 21.800 klanten en miljoenen gebruikers wereldwijd tegen gerichte aanvallen, datalekken, malware en spam. Wij geven de werknemers snelle en veilige toegang tot gevoelige bedrijfsinformatie, en zorgen voor een backup oplossing en werkende e-mail in het geval dat de primaire dienst uitvalt.

 
Cyber Resilience voor e-mail


Sneller, eenvoudiger en goedkoper zonder een compromis te hoeven sluiten. Alleen met Access42 en Mimecast. Wij maken e-mail veiliger voor de zakelijke markt.


Houd e-mail actief wanneer een ramp toeslaat en tijdens geplande downtime vanwege onderhoud. Mimecast Mailbox Continuïteit zorgt voor e-mailstromen zonder een aanzienlijke investering in disaster recovery of het beheer van complexe, redundante systemen. Medewerkers blijven toegang houden tot e-mail terwijl de beveiliging en het beleid op hun plaats blijven.
Bescherm de organisatie tegen spam, virussen, malware, opkomende bedreigingen en andere uitdagingen. Beveilig medewerkercommunicatie en dwing beveiligingscontroles af. Mimecast vermindert het risico met gerichte bescherming tegen dreigingen, preventie van gegevenslekken en meer.
E-mailarchivering is van cruciaal belang voor de wet- en regelgeving en bevat best practices voor het bewaren van gegevens. Mimecast biedt het veilige, permanente opslag- en beleidsbeheer dat nodig is, met voorspelbare prijzen per medewerker en de schaalbaarheid van een pure cloudarchitectuur.

 

 
E-mail bundels

Wij bieden verschillende bundels en pakketten voor de diensten rondom e-mail security, archiving en continuity. Onderstaande afbeelding geeft dit grafisch weer:


 

Ik wil meer weten over


     
     

    "55% van de bedrijven binnen het MKB meldt regelmatig het doelwit te zijn van phishing aanvallen"

     
    55%