Detect

 
Wij detecteren kwetsbaarheden, dreigingen en aanvallen op het gebied van cybersecurity en geven advies
Preventie alleen is niet genoeg, detectie met de juiste opvolging maakt cybersecurity compleet.

Access42 helpt met het domein "Detect" haar opdrachtgevers met het detecteren van kwetsbaarheden, dreigingen, risico's en deze op de juiste manier te adresseren. Dit doen wij met de volgende diensten:

Penetratietest

Een penetratietest geeft u inzicht in de eventuele kwetsbaarheden binnen uw IT-landschap of applicaties. Access42 heeft niet alleen specialistische kennis op het gebied van penetratietesten, maar ook gedegen ervaring in het uitvoeren daarvan.

Lees meer...

Red Teaming

Met een Red Teaming-aanval simuleren wij een realistische aanval door gedreven en professionele hackers. Red Teaming geeft u niet alleen inzicht in de wijze waarop hackers uw organisatie binnendringen, maar ook in de effectiviteit van uw monitoring en incident response. Red Teaming is bedoeld voor organisaties die al minimaal over een gemiddeld niveau van beveiliging beschikken.

Lees meer...

Automated Security Testing
Steeds meer organisaties ontwikkelen en bouwen volgens de Agile methode. Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij het mogelijk is om tijdens iedere sprint, functionele test, regressie test of performance test security mee te nemen.
Lees meer...
E-mail security, continuity en archiving
Ruim 90% van alle aanvallen komt binnen via de e-mail. Wij kunnen u helpen met het beveiligen van de e-mail, maar ook met het zorgen voor continuïteit en archivering van de e-mail. E-mail is een van de meest kritische apps binnen organisaties.
Lees meer...
Vulnerability Management
Vulnerability management draagt bij aan het verhogen van het beveiligingsniveau van uw organisatie. Dit gebeurt door op regelmatige basis kwetsbaarheden inzichtelijk te maken en in kaart te brengen zodat deze verholpen kunnen worden en de eventuele gevolgen beperkt blijven.
Lees meer...
Security Monitoring
Wij maken gebruik van real-time security analysis om cybercrime tegen te gaan. Wij gebruiken hiervoor onze eigen industry-leading software en onze Cyber Defense Center services voor ondersteuning. Wij ontzorgen u en monitoren 24x7 uw omgeving(en).
Lees meer...
AI-powered netwerk detectie en response

Altijd lerende gedragsmodellen detecteren aanvallers in realtime om een ​​snelle, beslissende reactie en een logisch startpunt voor een onderzoek mogelijk te maken. Maak verborgen aanvaller zichtbaar. Netwerkmetagegevens, logbestanden en cloudgebeurtenissen worden verzameld, geanalyseerd en opgeslagen om verborgen aanvallers zichtbaar te maken in workloads en user-/ IoT-apparaten.

Lees meer...
 
 

Industry-leading organisaties vertrouwen op Tenable Vulnerability Management

 
>50%

van de fortune 500

23000+

organisaties wereldwijd

10

van de top 10 tech bedrijven

1600000+

wereldwijde gebruikers