Werken bij Access42

Kom jij ons team versterken? Geef je carrière een boost bij Access42


 

Vacature Ethical Hacker / Penetratietester

?- X. % … 1,000,000 ………… 10,000,000 years later % % >> 42 << (last release gives the question)

Jouw profiel

Als Penetratietester of Ethical Hacker speel jij een belangrijke rol in het vinden van kwetsbaarheden en vraagstukken op het gebied van cybersecurity. Dit is veelomvattend want je krijgt namelijk te maken met het controleren van web-, applicaties en infrastructuren. Juist daar, want hoe goed er tegenwoordig ook wordt gekeken naar security, een hacker probeert je altijd één stap voor te zijn. Daarvoor is een behoorlijk portie vindingrijkheid en creativiteit nodig. Beschik jij, naast technische kennis, over dit talent? Wij zien je graag binnen ons team!

Als Penetratietester of Ethical Hacker beschik je over bijzondere vaardigheden. Naast dat je een afgeronde HBO opleiding hebt gevolgd heb je daarnaast minimaal 3 jaar werkervaring met aangevulde cursussen zoals CEH / OSCP / OSCE of gelijkwaardig gecertificeerd. Je bent bekend met tooling zoals Back|track/KALI Linux of andere soortgelijke tools en weet deze op een creatieve manier in te zetten. Ook heb je verder goede kennis van ICT architecturen, netwerkinfrastructuren, IT systemen en (web)applicaties.

Daarnaast heb je een goed gevoel voor ethiek in informatiebeveiliging. Je bezit over goede communicatieve vaardigheden en weet problemen goed te vertalen naar passende oplossingen. De technische ontwikkelingen gaan snel en de buitenwereld vraagt van ons om steeds beter, slimmer en vindingrijker te worden. Dit vraagt om nieuwsgierigheid naar het onbekende en de juiste mindset om voorop te lopen.

De functie

Wat een hacker doet, gaan we je niet vertellen. Als je echt geïnteresseerd bent, dan weet je wat dit inhoud en betekend. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers waar vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de digitale omgeving zeer belangrijk is. Wij doen opdrachten die maatschappelijk relevant zijn en die bijdragen aan onze missie: Think BIG. Secure the world.

De ideale Access42-er….

Gaat door waar anderen stoppen of tevreden zijn;
Is in staat kwetsbaarheden te vinden, aan te tonen en te rapporteren;
Combineert theoretische kennis met hands-on ervaring;
Heeft passie en gevoel voor techniek en security


Reageer nu!

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Zie jij de match met ons en wil jij helpen? Stuur ons een email via info@access42.nl