Werken bij Access42

Kom jij ons team versterken? Geef je carrière een boost bij Access42


 

Vacature Ethical Hacker / Penetratietester

?- X. % … 1,000,000 ………… 10,000,000 years later % % >> 42 << (last release gives the question)

Als penetratietester of Ethical Hacker speel je een belangrijke rol bij het vinden van kwetsbaarheden en het oplossen van vraagstukken op het gebied van cybersecurity. Dit is veelomvattend want je krijgt te maken met het controleren van webapplicaties en infrastructuren. Daarbij is het belangrijk dat je, naast de nodige technische kennis, over een behoorlijke portie vindingrijkheid en creativiteit beschikt, want hoe goed er tegenwoordig ook gekeken wordt naar security, een hacker probeert je altijd minimaal één stap voor te zijn. Voel jij je aangesproken? Dan zien we je graag binnen ons team!


De functie

Als Ethical Hacker / penetratietester heb je een grote verantwoordelijkheid. Je werkt voor diverse opdrachtgevers waar vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de digitale omgeving zeer belangrijk is. Je zult voornamelijk vanuit ons kantoor in Leusden werken maar in sommige gevallen zul je ook op locatie van onze opdrachtgever werken. Je houdt je voornamelijk bezig met het op legale wijze proberen in te breken in de systemen van onze opdrachtgevers om zo de kwetsbaarheden in kaart te brengen. Daarnaast is een goede verwerking van deze resultaten een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je zult regelmatig hierover sparren met je teamgenoten om nieuwe invalshoeken te bespreken en jezelf, samen met het team, verder te ontwikkelen. Je bent ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe concepten, en we verwachten hier ook een dosis eigen inbreng.

Wat verwachten wij verder van je?

Naast de verwachtingen die we al genoemd hebben (vindingrijk, creatief, integer) hebben we de volgende eisen:

- Afgeronde HBO opleiding
- Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
- CEH/OSCP/OSCE of gelijkwaardig gecertificeerd
- Bekend met tooling zoals Back|track/KALI Linux
- Goede kennis van ICT architecturen, netwerkinfrastructuren, IT systemen en (web)applicaties
- Passie voor techniek en security
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris bieden wij je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van cybersecurity.
Je komt te werken in een enthousiast team waar grote waarde gehecht wordt aan de kernwaarden respect, professionaliteit, passie en groei.

Wil je hier deel van uitmaken?
Stuur je motivatie en cv naar info@access42.nl.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Jeffrey Jansen via 088-0002000.