Respond

 
Mocht het toch misgaan, dan helpen wij u met het mitigeren en analyseren van het incident.

Wat is incident response eigenlijk? Een incident response proces is een verzameling van procedures die gericht is op het identificeren, onderzoeken en het reageren op potentiële beveiligingsincidenten op een manier die de impact hiervan minimaliseert en snel herstel ondersteunt. In feite is een incident response proces dus een bedrijfsproces waarmee u in bedrijf kunt blijven. Best essentieel, toch?

Neem het van ons aan ... hoe meer je een incident response proces als een bedrijfsproces benadert – vanuit elke hoek, en vanuit verschillende perspectieven gezien – hoe minder je vatbaar bent voor aanvallen.

Met het domein “Respond” ondersteunt Access42 haar opdrachtgevers bij het inrichten van deze processen en bieden wij ondersteuning bij calamiteiten.


Incident Response
Wanneer de bedrijfscontinuïteit en uw reputatie op het spel staan reageren wij snel en adequaat. Onze cybersecurity specialisten zijn ervaren op het gebied van cybercrime en forensische analyses; door hun kennis en expertise kunnen zij de schade die veroorzaakt wordt door een beveiligingsincident beperken.


 

Beveiligingsincident?

Wij zijn 24/7 bereikbaar in het geval van een calamiteit. Voor urgente beveiligingsincidenten is ons emergency response team bereikbaar op +31 (0) 88 000 2020.

Ons responsteam maakt eerst een snelle inschatting en geeft al tijdens het gesprek enkele aanbevelingen. Na goedkeuring vanuit uw kant schakelen we ons multidisciplinaire responsteam in om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit kan zowel op locatie als op afstand.
 
 

Het aantal gerapporteerde datalekken is gegroeid met 40%

 
40%

groei in 2016