OT Security


Krijg de operationele technologie security die nodig is voor de organisatie. Verminder het risico binnen de OT omgeving. Industriële systemen vereisen beveiliging van industriële kwaliteit

IT- en OT-infrastructuren convergeren snel. De dagen van air-gapped systemen zijn voorbij. Industriële en kritieke infrastructuurorganisaties gebruiken IoT-apparaten in een ongekend tempo.
Naarmate deze omgevingen samenkomen en uitbreiden, doen je aanvalsoppervlak en aanvalsvectoren dat ook. Dat betekent dat er waarschijnlijk blinde vlekken in de geconvergeerde IT / OT-infrastructuur zijn die tot onaanvaardbaar risico kunnen leiden.

Hou de IT- en OT- omgevingen veilig met Tenable.OT
WIJ GEVEN VOLLEDIGE ZICHTBAARHEID, VEILIGHEID EN CONTROLE OVER DE OT-BEDREIGINGEN DIE EEN RISICO VORMEN VOOR UW ORGANISATIE

Vanuit Access42 werken we samen met Tenable als het gaat om cyberdreigingen op OT. Tenable.ot beschermt industriële netwerken tegen cyberdreigingen, kwaadaardige insiders en menselijke fouten. Met bedreigingsdetectie en -beperking, inventaris van assets, kwetsbaarheidsbeheer en configuratiebeheer identificeren de ICS security capaciteiten van Tenable bedreigingen en kwetsbaarheden om prioriteiten te stellen en voorspellend te prioriteren om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw operationele technologieomgeving te maximaliseren.

Threat Detection and Mitigation

Met zijn multi-detectie-engine identificeert Tenable.ot policy violations, detecteert abnormaal gedrag en volgt signatures voor potentiële risicovolle gebeurtenissen. Vervolgens stuurt het contextbewuste waarschuwingen met gedetailleerde informatie naar het Cyber Defense Center, zodat er snel kan worden gereageerd en forensisch onderzoek ingesteld kan worden naar wat er is gebeurd.

Adaptive Assessment

Tenable.ot geeft u ongeëvenaard inzicht in uw infrastructuur zonder de activiteiten te beïnvloeden. Deze gepatenteerde aanpak verzamelt veel meer informatie dan passieve monitoring alleen, inclusief identificatie van apparaten die zelden communiceren op uw netwerk.

Risk-Based Vulnerability Management

Op basis van uitgebreide en gedetailleerde IT- en OT asset tracking mogelijkheden, genereert Tenable.ot kwetsbaarheid- en risiconiveaus met behulp van voorspellende prioriteitstelling voor iedere asset in het ICS-netwerk. Deze rapporten bevatten een risicoscore en gedetailleerde inzichten, samen met aanbevelingen voor mitigatie. Dit stelt geautoriseerd personeel in staat om snel het hoogste risico vast te stellen en deze op te lossen voordat kwetsbaarheden worden misbruikt.

Configuration Control

Met Tenable.ot kunt u malware en door de gebruiker uitgevoerde wijzigingen volgen die via uw netwerk of rechtstreeks op een apparaat zijn aangebracht. Tenable.ot biedt een volledige geschiedenis van apparaatconfiguratiewijzigingen in de loop van de tijd, inclusief granulariteit van specifieke logica-segmenten, diagnostische buffers, tag-tabellen en meer. Dit stelt beheerders in staat om een ​​back-up snapshot te maken met de "laatst bekende goede staat" voor sneller herstel en naleving van industriële voorschriften.

Complete Visibility

Aanvallen kunnen zich gemakkelijk verspreiden in een convergerende IT / OT-infrastructuur. Met een enkel platform voor het beheren en meten van cyberrisico's in uw OT- en IT-systemen, hebt u volledig inzicht in uw geconvergeerde aanvalsoppervlak. Tenable.ot integreert ook native met toonaangevende IT-beveiligings- en operationele tools, zoals uw Security Information and Event Management (SIEM) -oplossing, tools voor logbeheer, next-generation firewalls en ticketingsystemen.

Enterprise Management

Tenable.ot is ontworpen voor multi-site en gedistribueerde omgevingen en biedt gecentraliseerde beveiliging, kwetsbaarheidsbeheer (vulnerability management) en volledige rapportagemogelijkheden voor uw gedistribueerde omgeving, ongeacht de locatie.

 
De kosten van 1 dag downtime voor een fabriek

€10M+