Vulnerability Management


 
Dagelijks worden er nieuwe kwetsbaarheden in netwerk componenten, software, besturingssystemen, applicaties en databases ontdekt. Ook als er mis-configuraties doorgevoerd worden, heeft dat al snel gevolgen voor het security niveau van uw netwerk.

Door gebruik te maken van vulnerability management worden de kwetsbaarheden van uw netwerk inzichtelijk gemaakt. Vulnerability Management draagt bij aan het verhogen van het beveiligingsniveau. Dit gebeurt door kwetsbaarheden vroegtijdig in kaart te brengen, te verhelpen of de gevolgen ervan te beperken. Als dit consequent en planmatig gebeurt, kan schade door misbruik en/of onoordeelkundig gebruik tot een minimum worden gereduceerd.

Het eerste Cyber Exposure Platform ter wereld

Vanuit Access42 werken we samen met Tenable aan onze Vulnerability Management oplossingen. De Tenable producten vormen de basis voor onze managed diensten rondom vulnerability management. Uiteraard is het ook mogelijk reeds bestaande implementaties van vulnerability management binnen uw organisatie aan te sluiten op onze managed dienst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten als Qualys of Rapid 7.


 

Live Discovery

Ontdek dynamisch alle moderne assets in elke digitale computeromgeving (zelfs degene die u niet kende).

En naarmate het elastische aanvalsoppervlak groter en kleiner wordt, kunt u gelijke tred houden met een live weergave van uw assets.

 

Continuous Visibility

Beoordeel automatisch waar elke asset veilig is - of wordt blootgesteld - en in welke mate het wordt blootgesteld aan dreigingen.

Zie ons als uw "Google Maps" voor live Cyber ​​Exposure-zichtbaarheid.

 

Focus and Prioritize

Voeg context toe aan de blootstelling van assets door prioriteit te geven aan herstel, samen met het selecteren van de juiste hersteltechniek op basis van beschikbaarheid, integriteit en continuïteit. Kijk welke assets belangrijk zijn voor het bedrijf en kijk naar de ernst van een kwetsbaarheid. Bijvoorbeeld:

    - De waarde en het belang van een asset voor een bedrijf
    - De connectiviteit van een asset en wie is geautoriseerd om de asset te benaderen
    - Wordt de kwetsbaarheid al misbruikt (geëxploiteerd) door de slechteriken

 

Strategic Insight

Vertaal ruwe/onbewerkte beveiligingsgegevens in een gemeenschappelijke taal voor het nauwkeurig weergeven en communiceren van cyberrisico's voor het bedrijf in zakelijke termen.

Maak een op statistieken gebaseerd programma waarin Cyber ​​Exposure wordt gekwantificeerd en gemeten naast elke andere zakelijke blootstelling.

 
Tenable, als maker van Nessus heeft jarenlang diepgaande kennis opgebouwd van assets, netwerken en kwetsbaarheden. Wij bouwen deze expertise en kennis voortdurend in onze technologie, dus als wij slimmer worden, worden jullie slimmer.

Wij leveren een werkende vulnerability assessment en management omgeving op die aansluit op de processen, procedures en technische componenten binnen uw organisatie. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij de analyse van kwetsbaarheden en hier ondersteuning op leveren. Deze dienst kunnen wij bieden als “managed service”, maar ook met de mogelijkheid dat de klant zelf het management op zich neemt. Access42 zorgt voor implementatie en ondersteuning.

 
 
 

"Visibility into cloud infrastructure security is the #1 security challenge.”