CyberTIM Aware

Maak medewerkers bewust op een boeiende en interactieve manier!


 
 

 
Ruim 90% van alle geslaagde aanvallen start met een phishing e-mail. De mens is helaas vaak de zwakste schakel tijdens deze incidenten. Met CyberTIM Aware helpen we organisaties met het versterken van die zwakke schakel. Wij trainen jullie medewerkers en zorgen dat het een eerste verdedigingslinie wordt. Wij helpen medewerkers met het herkennen, rapporteren en voorkomen van Phishing aanvallen, malware, CEO-fraude, BEC, en andere vormen van cybercriminaliteit.

Met CyberTIM Aware bieden wij Phishing Simulaties en een Learning Management System ™ (LMS) die helpt de awareness van jullie medewerkers rondom cybersecurity te vergroten en het verbetert hun vermogen om phishing-bedreigingen te detecteren. Met LMS kunt u zich gemakkelijk richten op de security- en compliancy issues die belangrijk zijn voor uw bedrijf.


 

De voordelen van CyberTIM Aware


 

Login met SAML2

Wilt u gebruik maken van SSO? Wij kunnen SAML2 integreren met uw systeem, de inlog pagina aanpassen en doorsturen naar uw identity provider.

Maak gebruik van uw voorkeurstaal

We staan ​​gebruikers toe om cursussen te kiezen op basis van hun voorkeurstaal. Selecteer gewoon een taal en elke toepasselijke cursus wordt automatisch toegevoegd aan de cursuslijst van de gebruiker.

Focus op prioriteiten

Gebruik onze standaardcursus voor phishing awareness of selecteer specifieke modules die relevant zijn voor de behoeften van uw bedrijf.

Automatiseer awareness training

Wij stellen een algemeen draaiboek op voor 12 maanden, inclusief herinneringen en voorgangsrapportages die rechtstreeks naar u worden gemaild, en een dashboard waar u alle trainingen kunt bekijken.

 

Advanced Spear Phishing

inline1063284076

Herken een Phish

inline2029424109

 

Verhoog de betrokkenheid van gebruikers

Houd uw gebruikers op het goede spoor en moedig ze aan om hun training te voltooien met onze automatische e-mails.

 

Phishing Detection and Response platform

Ons platform heeft een uniek doel: snel de phishing-e-mails opvangen die uw e-mailgateway omzeilen. Access42 levert de technologie (powered by Cofense) en het geavanceerde inzicht die nodig zijn om phishing-aanvallen snel te detecteren, analyseren en automatisch in quarantaine te plaatsen.