API Security

 

Wat gebeurt er als hackers API's aanvallen?

 • Data Exfiltration
 • Data loss
 • Account takeover
 • Account misuse
 • Fraude
 • Verstoringen in de service
API's vormen het hart van de moderne applicaties van vandaag de dag en helpen organisaties om in contact te komen met klanten en partners, om inkomsten te genereren en om te innoveren met digitale transformatie-initiatieven. API's zijn ook het doelwit bij uitstek geworden van aanvallers, zoals blijkt uit talloze high-profile breaches. Gartner voorspelt dat "Tegen 2022, API misbruik van een zeldzame naar de meest voorkomende aanvalsvector zal verschuiven, resulterend in inbreuken op gegevens voor enterprise web toepassingen." Traditionele oplossingen zoals WAF's en API Gateways kunnen uw API's niet beschermen tegen de aanvallen van vandaag.

Samen met SALT Security zorgen wij voor de beveiliging van uw API's gedurende de volledige API levenscyclus.

Het API security platform verzamelt een kopie van API-verkeer in uw gehele applicatielandschap en gebruikt big data, machine learning (ML) en kunstmatige intelligentie (AI) om al uw API's te ontdekken en hun blootgestelde gegevens te ontdekken, aanvallen te stoppen en kwetsbaarheden bij de bron te elimineren.

Het platform:

 • Ontdekt alle API's en blootgestelde gegevens - Inventariseert automatisch al uw API's, inclusief schaduw- en zombie-API's, en markeert alle
  gevallen waarin uw API's gevoelige gegevens blootleggen. Continue detectie zorgt ervoor dat uw API's beschermd blijven, zelfs als uw omgeving
  evolueert en verandert met flexibele DevOps-praktijken.
 • Houdt API-aanvallers tegen - Identificeer en stop bedreigingen voor uw API's door aanvallers vroegtijdig, tijdens hun verkenningsfase, te identificeren en
  te voorkomen dat ze verdergaan. Het security platform correleert activiteiten terug naar een enkele entiteit, stuurt een geconsolideerde waarschuwing om
  en blokkeert de aanvaller in plaats van transacties.
 • Verbetert de beveiliging van uw API's - Wij identificeren proactief kwetsbaarheden in uw API's, zelfs voordat deze productieverkeer verwerken.
  Het platform gebruikt aanvallers ook als pentesters, legt hun kleine successen vast om dev teams van inzichten te voorzien, terwijl het aanvallers tegenhoudt aanvallers te stoppen voordat ze hun doel bereiken.

Het security platform wordt ingezet zonder agents en zonder codewijzigingen. We krijgen gewoon een kopie van uw API-verkeer en sturen metadata naar het Salt big data-platform. Wij ontdekken al uw API's en onze ML- en AI-algoritmen identificeren beveiligingsgaten in uw API's en stellen een basislijn van normale API-patronen, zodat we aanvallers kunnen opsporen en tegenhouden.

Hoe helpen wij?

Het security platform bespaart uw team aanzienlijke tijd en moeite bij het identificeren en het aanpakken van API security gaps.

33%

Minder ongedocumenteerde APIs
20x

Snellere afhandelingstijd
96%

Minder alerts
3x

Snellere API remediation
75%

Tijdsbesparing voor compliancy

Access42 en Salt Security beschermen de API's die de kern vormen van elke moderne toepassing. Het  API-beschermingsplatform is de eerste gepatenteerde oplossing in de branche om de volgende generatie API-aanvallen te voorkomen, met behulp van behavioral bescherming. De oplossing wordt binnen enkele minuten ingezet en de AI-oplossing ontdekt en leert automatisch en continu het granulaire gedrag van de API's van een bedrijf en vereist geen configuratie of aanpassing om API-aanvallen te voorkomen.