CyberTIM Protect

Managed Cybersecurity Protection


 
 

 
Wist u dat ruim 94% van alle geslaagde aanvallen start met een phishing e-mail? De overige 6% van de geslaagde aanvallen maakt vaak misbruik van zaken als kwetsbaarheden, standaard accounts, overbodige services of misconfiguraties. Om een phishing aanval te laten slagen is actie nodig van een gebruiker.

Maak daarom kennis met CyberTIM Protect, onderdeel van het CyberTIM framework ontwikkeld door Access42. CyberTIM Protect is een pakket van verschillende diensten waarmee we uw organisatie ontzorgen rondom cybersecurity. Het basispakket biedt uw organisatie al gegarandeerd een sterke basisbeveiliging tegen o.a. ransomware en fraude via e-mail.
 


 
Het basispakket beveiligt onder meer uw e-mailomgeving voor phishing en malware met de nieuwste technieken van Mimecast en Cofense. Daarbij krijgt u de mogelijkheid om uw medewerkers te trainen in het herkennen van een phishing e-mail (awareness). Uw Microsoft 365-omgeving is beter beveiligd door de inzet van CyberTim Detect 365. Hierdoor is Access42 in staat bekende en onbekende aanvallen te detecteren voordat ze leiden tot breaches. Verder monitoren wij actief (door de inzet van een honeypot) binnen uw interne netwerk(en) om zo te zien of er kwaadaardige activiteiten plaatsvinden.

 CyberTIM Protect Basis

De volgende modules zitten standaard in CyberTIM Protect Basis

 

E-mail security

Bescherming tegen alle vormen van (spear)phishing door gebruik te maken van artificial intelligence en human intelligence.

Awareness

Help de awareness van gebruikers te vergroten en verbeter het vermogen om phishing-dreigingen te detecteren en te melden: Crowd-sourced Intelligence.

MS365 Detect

Bescherm je Microsoft 365 omgeving, detecteer aanvallen en stop breaches!

Honeypot

Detecteer in een vroeg stadium actieve aanvallers in het bedrijfsnetwerk.

 

 

 

Er kan in het CyberTIM Protect Basis pakket gekozen worden voor het gebruik van:

  • DMARC Analyzer
  • Vulnerability Management
  • Endpoint Detection and Response (EDR)
  • Web Security (URL security)
  • Active Directory Security