Phishing Awareness Training

Welkom bij CyberTIM Aware. Je werkgever vindt het belangrijk om jullie bewustwording rondom de gevaren van Phishing te vergroten. Samen met CyberTIM gaan we jullie helpen om een eerste verdedigingslinie te vormen tegen kwaadaardige phishers. We gaan jullie helpen om Phishing e-mails te herkennen en jullie leren wat je moet doen mocht je toch per ongeluk hebben geklikt of je gegevens hebben achtergelaten.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen vanuit een Phishing e-mail is er niets aan de hand. Je hoeft deze pagina niet direct weg te klikken. Bij een echte Phishing e-mail heeft wegklikken vaak geen zin, het kwaad is immers al geschied. Nu is het een Phishing campagne, maar wat nu als het echt zou zijn?

Hieronder leer je meer over de gevaren en risico's voor jullie bedrijf, of jou als privé persoon.

Hoe herken je een verdachte e-mail?

Wist je dat ruim 93% van alle geslaagde cybersecurity aanvallen starten met een e-mail? Het is daarom heel belangrijk dat jullie deze verdachte e-mails kunnen herkennen. Veel van deze e-mails hebben signalen waaraan je kan zien dat de e-mail niet klopt. In 7 vragen kun je duidelijkheid krijgen over de e-mail.