Access42 | Infosecurity 2019
Artificial Future

Voor de derde keer op rij staat Access42 op de Infosecurity.nl, Dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security, datamanagement en cloudoplossingen.
Woensdag 30 & donderdag 31 oktober is Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo terug! Kunstmatige intelligentie en machine learning gaan onze business voorgoed veranderen. Van zelflerende chatbots ter ondersteuning van de klantenservice en het automatiseren van de boekhouding tot het stellen van diagnoses in de zorg: artificial intelligence (AI) lijkt de nieuwe heilige graal in de ICT-markt. Bestaat artificial intelligence echt, of is het geavanceerde machine learning? Kom met ons in gesprek over de verschillende vraagstukken rondom cybersecurity.

Access42 biedt u een compleet pakket aan diensten rondom cybersecurity, van het uitvoeren van penetratietesten tot het bieden van ondersteuning in het geval dat het toch misgaat, en alles wat daartussenin ligt. Kortom, wij ontzorgen u volledig op het gebied van cybersecurity.

Kom naar onze stand => U kunt ons vinden op stand 01.D059.


Access42 | Vectra: Using AI to Detect and Hunt Advanced Attackers

Samen met Vectra organiseert Access42 een tweetal sessies tijdens Infosecurity 2019. Het onderwerp is "Using AI to Detect and Hunt Advanced Attackers". Wouter Spierenburg, Sales Engineer bij Vectra, gaat u bijpraten over de volgende onderwerpen:
Een gemotiveerde en bekwame tegenstander vindt altijd een manier om uw beveiligde netwerk te doorbreken. Daarom is het van groot belang om actieve bedreigingen in uw werkomgeving tijdig te kunnen detecteren en daarop correct te reageren. Tijdig kundig ingrijpen met Vectra helpt malicious aanvallers stoppen voordat ze uw digitale eigendommen stelen, vernietigen of met onjuiste informatie manipuleren.

AI [Artificial Intelligence] is met toenemende mate een functie binnen ons cybersecurity-arsenaal om incidentrespons te verdedigen, te detecteren en te automatiseren.

Hoe kun je als leverancier van Cybersecurity die overal royaal claims toevoegen over de kunstmatige intelligentie in hun producten, hoe kun je onderscheid maken tussen wat echt is en wat werkt met de hype?

De sessies vinden plaats op woensdag 30 en donderdag 31 oktober 2019, beide dagen van 11:00 tot 11:30. Schrijf u in via onderstaande buttons:

Partners

Bij ons op de stand kunt u ook kennismaken met de volgende partners: