Access42 | Infosecurity 2018

Ook dit jaar staat Access42 op de Infosecurity.nl, Dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security, datamanagement en cloudoplossingen.

Thema 2018: Quantified World

Op 31 oktober en 1 november is Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo terug! Dit jaar nemen we u mee in een Quantified World. En laten diverse experts, goeroes en peers zien hoe uw infrastructuur op orde is zodat de business 24/7 functioneert. En dat allemaal volgens de Europese privacyrichtlijnen, met flexibiliteit, snelheid en optimale veiligheid. Kom op 31 oktober en 1 november 2018 naar Jaarbeurs in Utrecht en ontdek de grenzeloze mogelijkheden in data, cloud en security.

Access42 biedt u een compleet pakket aan diensten rondom cybersecurity, van het uitvoeren van penetratietesten tot het bieden van ondersteuning in het geval dat het toch misgaat, en alles wat daartussenin ligt. Kortom, wij ontzorgen u volledig op het gebied van cybersecurity.

Kom naar onze stand en doe mee aan onze “Open the Safe (CTF)” challenge. Test uw eigen hack skills en maak kans op een leuke prijs! Ons standnummer is 01.D107.


Access42 | Crowdstrike: Hacking Exposed

Samen met CrowdStrike organiseert Access42 een tweetal sessies tijdens de Infosecurity. Het onderwerp is Hacking Exposed. Ronald Pool, Cyber Security Specialist bij CrowdStrike, gaat u bijpraten over de volgende onderwerpen:
    Wees Hacker-bewust: leer en bekijk nieuwe aanvalstechnieken die zijn blootgelegd door CrowdStrike's teams voor threathunting & incident response, waaronder: initial attack vectors en persistence, lateral movement en data exfiltration technieken.

    Leer en bekijk nieuwe technieken: ontdek nieuwe technieken voor het omgaan met, inzichtelijk maken én tegengaan van malware, ransomware, spearphishing en malwarevrije (fileless) attacks. U zult de sessie verlaten met kennis over welke (ongewenste) activiteiten er in uw infrastructuur en op uw endpoints plaatsvinden en hoe eenvoudig u die activiteiten kunt identificeren en stoppen.
De sessies vinden plaats op 31 oktober en 1 november, beide dagen van 10:00 tot 10:45. Schrijf u in via onderstaande buttons:

Partners

Bij ons op de stand kunt u ook kennismaken met de volgende partners: