Tenable


Vanuit Access42 werken wij voor het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden binnen onze diensten samen met de Vulnerability Management oplossingen van Tenable.

Het probleem dat wij oplossen

Digitale transformatie heeft geleid tot een explosie van nieuwe technologieën, aangesloten apparaten en computerplatforms. Van IT tot Cloud tot IoT tot OT, dit complexe digitale computerlandschap is het moderne cyberaanvalsgebied. Organisaties hebben geen zicht op en inzicht in dit moderne aanvalsgebied, waardoor een gat ontstaat in het vermogen van een organisatie om op elk moment inzicht te krijgen in haar Cyber Exposure. De tools en processen van gisteren worden gebruikt om de problemen van vandaag op te lossen - gebouwd en ontworpen voor het oude tijdperk van IT toen het cyberaanvalsgebied een statische laptop, desktop of on-premises server was. In het nieuwe digitale tijdperk is een nieuwe aanpak nodig.

Wij zijn de eerste en enige leverancier van Cyber Exposure-oplossingen. Wij werken samen met meer dan 24.000 bedrijven en overheidsorganisaties over de hele wereld om hen te helpen bij het beheren en inschatten van cybersecurity risico's in het digitale tijdperk. We bouwen voort op onze diepgaande technologie-expertise als pionier op het gebied van kwetsbaarheidsbeoordeling en -beheer en bieden een brede zichtbaarheid over het moderne aanvalsoppervlak en diepgaande inzichten om beveiligingsteams, leidinggevenden en raden van bestuur te helpen bij het prioriteren en meten van cyberblootstelling. Wij zien organisaties van elke omvang Cyber Exposure gebruiken als een belangrijk risico meetwaarde om strategische besluitvorming te begeleiden, net zoals zij andere organisatorische systemen met inbegrip van CRM voor forecastrisico meetwaarden en ERP voor die van de supply chain gebruiken.

Onze Technologie


Tenable.io®, ons Cyber Exposure-platform, biedt brede zichtbaarheid en diepgaande analyses om het volledige moderne aanvalsgebied te beveiligen. Tenable.io ontdekt en beoordeelt automatisch de omgeving - van IT tot Cloud en van het IoT tot OT - op kwetsbaarheden, misconfiguraties en andere cyberbeveiligingsproblemen. Ons platform helpt beveiligingsteams bij het stellen van prioriteiten voor herstel op basis van risico's en voorziet leidinggevenden en raden van bestuur van een objectieve manier om de blootstelling van een organisatie aan cybercriminaliteit te meten.

SecurityCenter® helpt organisaties bij het beheren van kwetsbaarheden in traditionele IT-activa, waaronder endpoints en infrastructuur op locatie, en biedt geautomatiseerde toetsing aan beveiligingsraamwerken en compliance- regelgeving. SecurityCenter bevat een verscheidenheid aan vooraf gebouwde en zeer aanpasbare dashboards en rapporten om organisaties in staat te stellen de effectiviteit van hun beveiligings- en complianceprogramma's te volgen.

Nessus® is een van de meest gebruikte oplossingen voor kwetsbaarheidsonderzoek. Nessus Professional is een kosteneffectieve oplossing voor beveiligingsconsultants en -technici om IT-kwetsbaarheden, configuratieproblemen en malware nauwkeurig, eenvoudig en snel te identificeren. Nessus Home is een gratis versie die kwetsbaarheids- en configuratiebeoordeling biedt voor een beperkt aantal IT- onderdelen.

Over Tenable

Tenable®, Inc. is de Cyber Exposure onderneming. Meer dan 24.000 organisaties over de hele wereld vertrouwen op Tenable om cyberrisico's te begrijpen en te verminderen. Als maker van Nessus® heeft Tenable haar expertise op het gebied van kwetsbaarheden uitgebreid om Tenable.io® te kunnen leveren, het eerste platform ter wereld dat elk digitaal materiaal op elk computerplatform kan zien en beveiligen. Tot de klanten van Tenable behoren 53 procent van de Fortune 500, 29 procent van de Global 2000 en grote overheidsinstellingen. Lees meer op tenable.com.
 
 

"Visibility into cloud infrastructure security is the #1 security challenge.”