ROADSHOW

"Zero Trust" en "Leven in de Brouwerij" - The Mimecast Edition

8 juli 2021, 16:00 - 18:00

Zero Trust is een securityconcept dat vereist dat alle gebruikers, ook degene binnen het bedrijfsnetwerk van een organisatie, worden geverifieerd en geautoriseerd. Tegelijk wordt continu de beveiligingsconfiguratie en security posture gevalideerd voordat gebruikers en apparaten toegang krijgen tot - of blijven houden tot - applicaties en gegevens. Deze aanpak maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals multifactor authenticatie, identiteits- en toegangsbeheer (IAM) en next generation endpoint security technologie om de identiteit van de gebruiker te verifiëren en de systeembeveiliging te handhaven.
Zero Trust gaat over het beperken van risico’s, het is geen doel op zich. Het is een manier om vanuit een security perspectief om te gaan met gegevens. Vanuit Access42 werken we daarom met verschillende leveranciers samen om een ecosysteem te creëren waarbinnen onder andere identiteiten, patchlevels, vulnerabilities, user logins en security of incident detectie zoveel mogelijk inzichtelijk wordt gemaakt om op basis hiervan risico’s te beperken.

Collaboration tools en in het bijzonder e-mail is het Zwitsers zakmes voor cyberattackers

Tegenwoordig heeft bijna iedereen in het bedrijfsleven toegang tot e-mail, waardoor het voor aanvallers meteen ook de meest eenvoudige manier is om toegang tot organisaties te krijgen. Meer dan 90% van alle aanvallen maakt gebruik van e-mail. Wij merken dat de technieken die cybercriminelen gebruiken steeds geavanceerder worden. Dit gebeurt meestal door een combinatie van sociale en technische engineering. E-mail is een manier om een organisatie binnen te komen, daar dan informatie te verzamelen en om payloads op te starten.

De meeste medewerkers gebruiken e-mail als primair communicatiemiddel en het is om deze reden dat dit de belangrijkste aanvalsvector is. E-mail is de aorta van de bedrijfscommunicatie, het voorkomen van bedrijfsstoring op dit communicatiemiddel is voor veel bedrijven dan ook een must. E-mailbeveiliging vraagt om een holistische aanpak die verder gaat dan alleen antispam en antiphishing.

Samen met Mimecast duiken we in de wereld van geavanceerde e-maildreigingen, welke uitdagingen wij zien bij organisaties en hoe dit te beveiligen.

Aansluitend nemen we jullie virtueel mee tijdens een rondleiding binnen de Hert Bier brouwerij. Uiteraard gaan we ook proeven!

Vul onderstaand formulier in om u op te geven voor deze unieke ervaring! Het proefpakket wordt verstuurd naar het opgegeven adres.
Er kunnen maximaal 40 mensen meedoen, maximaal 2 per organisatie. Na aanmelding krijgt u vanuit ons nog een bevestiging.