ROADSHOW

"Zero Trust" en "Leven in de Brouwerij" - The Tenable edition

20 mei 2021, 16:00 - 18:00

 
 
Wij zien dat de Active Directory een veel voorkomend doelwit bij aanvallen en is vaak het eerste waar kwaadwillenden achteraan gaan als ze toegang krijgen. Inzicht in de beveiliging van Active Directory is een strategische en belangrijke aanvulling op vulnerability management en is noodzakelijk voor risicobeheer, met name in complexe cloud- en hybride omgevingen.

Zero Trust is een securityconcept dat vereist dat alle gebruikers, ook degene binnen het bedrijfsnetwerk van een organisatie, worden geverifieerd en geautoriseerd. Tegelijk wordt continu de beveiligingsconfiguratie en security posture gevalideerd voordat gebruikers en apparaten toegang krijgen tot - of blijven houden tot - applicaties en gegevens. Deze aanpak maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals multifactor authenticatie, identiteits- en toegangsbeheer (IAM) en next generation endpoint security technologie om de identiteit van de gebruiker te verifiëren en de systeembeveiliging te handhaven.
Zero Trust gaat over het beperken van risico’s, het is geen doel op zich. Het is een manier om vanuit een security perspectief om te gaan met gegevens. Vanuit Access42 werken we daarom met verschillende leveranciers samen om een ecosysteem te creëren waarbinnen onder andere identiteiten, patchlevels, vulnerabilities, user logins en security of incident detectie zoveel mogelijk inzichtelijk wordt gemaakt om op basis hiervan risico’s te beperken.

Tijdens deze webinar gaan we in op de uitdagingen van Zero Trust en de mogelijkheden van Tenable.ad hierin. Als je bedenkt dat achter bijna iedere breach een bekende kwetsbaarheid en een insecure Active Directory zat. Hoe gaaf zou het zijn om alles te zien, te voorspellen (predict) wat er echt toe doet en hier op een juiste manier op te reageren? Samen met Tenable nemen we jullie mee in hoe Tenable kan helpen met het principe Zero Trust. Vanuit Tenable zal Sylvain Cortes (voormalig security evangelist Alsid) ons bijpraten.

Aansluitend nemen we jullie virtueel mee tijdens een rondleiding binnen de Hert Bier brouwerij. Dit keer live vanuit de brouwerij! Uiteraard gaan we ook proeven!

Vul onderstaand formulier in om u op te geven voor deze unieke ervaring! Het proefpakket wordt verstuurd naar het opgegeven adres.
Er kunnen maximaal 40 mensen meedoen, maximaal 2 per organisatie. Na aanmelding krijgt u vanuit ons nog een bevestiging.