ROADSHOW

"Zero Trust" en "Leven in de Brouwerij" - The Vectra Edition

17 juni 2021, 16:00 - 18:00

 
 
Zero Trust is een securityconcept dat vereist dat alle gebruikers, ook degene binnen het bedrijfsnetwerk van een organisatie, worden geverifieerd en geautoriseerd. Tegelijk wordt continu de beveiligingsconfiguratie en security posture gevalideerd voordat gebruikers en apparaten toegang krijgen tot - of blijven houden tot - applicaties en gegevens. Deze aanpak maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals multifactor authenticatie, identiteits- en toegangsbeheer (IAM) en next generation endpoint security technologie om de identiteit van de gebruiker te verifiëren en de systeembeveiliging te handhaven.
Zero Trust gaat over het beperken van risico’s, het is geen doel op zich. Het is een manier om vanuit een security perspectief om te gaan met gegevens. Vanuit Access42 werken we daarom met verschillende leveranciers samen om een ecosysteem te creëren waarbinnen onder andere identiteiten, patchlevels, vulnerabilities, user logins en security of incident detectie zoveel mogelijk inzichtelijk wordt gemaakt om op basis hiervan risico’s te beperken.

Tijdens deze webinar gaan we in op de uitdagingen van Zero Trust en de mogelijkheden van Vectra hierin. In het zero trust netwerk principe met remote workers, M365, Cloud, IaaS, On prem is het voor aanvallers makkelijker geworden om onzichtbaar te blijven. Dit vraagt om een security monitoring oplossing die alles binnen uw zero trust omgeving kan monitoren en bij dreigingen (geautomatiseerd) response kan toepassen. Samen met Vectra nemen we jullie mee in hoe Vectra kan helpen met het principe Zero Trust.

Aansluitend nemen we jullie virtueel mee tijdens een rondleiding binnen de Hert Bier brouwerij. Uiteraard gaan we ook proeven!

Vul onderstaand formulier in om u op te geven voor deze unieke ervaring! Het proefpakket wordt verstuurd naar het opgegeven adres.
Er kunnen maximaal 40 mensen meedoen, maximaal 2 per organisatie. Na aanmelding krijgt u vanuit ons nog een bevestiging.